FÖRETAGSEVENT NYKÖPING

Vi producerar företagsevent i Nyköping

Vi erbjuder fullständig service från konceptutveckling till genomförande, anpassat för att matcha era specifika behov och mål. Ett komplett företagsevent i Nyköping helt enkelt.

Götman är experter på att skapa företagsevenemang som inte bara är minnesvärda utan också främjar samarbete inom teamet. Vårt engagerade team, med över ett decenniums erfarenhet, säkerställer att varje evenemang bidrar till en starkare företagskultur och ökad effektivitet.

Vi får människor att mötas, ett möte med tydligt varför.

Carl Jan Granqvist på företagsevent stockholm

Uppdrags-givare

Utforska våra företagsevent i Nyköping där vi har assisterat flera uppdragsgivare med allt från kickoffer och invigningar till konferenser. Dessa evenemang är utmärkta för teambyggnad, affärsmöten och för att förstärka kundengagemang.

Hållbarhet är prioritet

Vår inriktning ligger på att integrera hållbarhet i varje evenemang vi arrangerar, vilket visar att det är möjligt att kombinera både hållbarhet och hög kvalitet. Vi samarbetar med Greentopia för att uppnå detta.

Lär känna vår eventbyrå

Götman Event & Kommunikation AB, baserat i Nyköping, är specialister på att förvandla företagsevent till minnesvärda upplevelser. Med en unik blandning av personlig närvaro, exklusivitet och innovativa tillvägagångssätt, utformar vi evenemang som stimulerar affärstillväxt, kunskapsdelning och bildandet av nya relationer.

Vårt team leds av Benny Skyttman Barrögård och Charlotte Göthberg, vars samlade erfarenheter spänner över decennier inom besöksnäring och eventproduktion. Benny har tidigare varit VD i Carl Jan Granqvists företagsgrupp och även tjänstgjort som hovlakej på Kungliga Slottet. Charlotte har en mångfacetterad bakgrund som omfattar roller från konferencier och sångerska till centrala positioner inom event- och konsertproduktion.

Här verkar vi med våra event