FÖRETAGSEVENT ÖREBRO

Upplev ert företagsevent i Örebro

Med nya idéer, kreativt tänkande och erfarenhet planerar och håller vi i företagsevent i Örebro, från start till mål.

Vi förvandlar företagsevent i Eskilstuna till minnesvärda upplevelser redan från idéstadiet. Genom att kombinera personligt engagemang, unika inslag och innovativa idéer skapar vi möjligheter för affärer, kunskapsdelning och att bygga nya relationer. Vad mer behövs?

Vi får människor att mötas, ett möte med tydligt varför.

Carl Jan Granqvist på företagsevent stockholm

Några av våra kunder

Kolla in några av våra uppdragsgivare som vi har hjälpt med företagsevent. Allt från kickoffer, invigningar och konferens i Örebro. Perfekt för teambyggnad, affärsmöten eller varför inte ökat kundengagemang?

Hållbara företagsevent

Vi har valt att fokusera på hållbarhet i alla event vi gör. Det är alltid intressant att visa på hur det går att skapa både hållbara och kvalitativa event på samma gång. Detta görs i samarbete med Greentopia.

Lär känna vår eventbyrå

Götman Event & Kommunikation AB specialiserar sig på att omvandla företagsevent till upplevelser. Genom en unik kombination av personlig närvaro, exklusivitet och innovativa lösningar skapar vi event som främjar affärer, kunskapsutbyte och nya relationer.

Med Benny Skyttman Barrögård och Charlotte Göthberg i spetsen, förenar vår byrå decennier av erfarenhet inom besöksnäring och eventproduktion. Benny,  som tidigare VD för företag inom Carl Jan Granqvists koncern och som Hovlakej vid Kungliga Slottet. Charlotte, med en mångsidig bakgrund från att vara konferencier och sångerska, till att ha omfattande roller inom event- och konsertproduktion.

 

Vi gör företagsevent i dessa städer