FÖRETAGSEVENT STOCKHOLM

Dags för företagsevent i Stockholm?

Vi finns här vid er sida ända från idéstadiet. Lämna över bollen till oss så tar vi hand om ert företagsevent stockholm. 

Ett företagsevent i Stockholm har oändliga möjligheter. Syftet är oftast att främja företagskultur, motivera anställda, nätverka med branschkollegor och, inte minst, ha kul. Götman specialiserar sig på att skapa skräddarsydda evenemang som speglar ditt företags unika karaktär och mål.

Vi får människor att mötas, ett möte med tydligt varför.

Carl Jan Granqvist på företagsevent stockholm

Några av våra kunder

Med bred erfarenhet av att arrangera företagsevent för en mängd framstående organisationer inom olika branscher. Vi är proffs på att anpassa event efter specifika behov och målgrupper. Vi är därför ett pålitligt val för alla som söker professionella eventlösningar i Stockholm.

Alltid hållbarhet i huvudfokus

Vi arbetar aktivt för att arbeta hållbart i våra evenemang. I samarbete med Greentopia, en ledande aktör inom hållbara strategier, strävar vi efter att genomföra våra företagsevent med största möjliga hänsyn till miljön, alla anställda och människorna runtomkring.  Så, väljer du oss, väljer du även ett hållbart alternativ som bidrar till en grönare och mer socialt hållbar framtid.

Vi är din eventbyrå, Götman.

Välkommen till Götman Event & Kommunikation AB, där vi förvandlar företagsevent till oförglömliga upplevelser. Vår specialisering ligger i att skapa event som inte bara är möten eller sammankomster utan kraftfulla plattformar för affärsutveckling, kunskapsutbyte och nätverksbyggande. Vi använder en unik metodik som kombinerar personlig närvaro, exklusivitet och innovativa lösningar för att skapa skräddarsydda evenemang som verkligen står ut.

Ledningen hos Götman Event & Kommunikation drivs av Benny Skyttman Barrögård och Charlotte Göthberg, vars gemensamma erfarenheter och passion för branschen bildar kärnan i vårt erbjudande. Benny, med en tidigare roll som VD inom Carl Jan Granqvists koncern och erfarenheter som Hovlakej vid Kungliga Slottet, för med sig en unik förståelse för svensk tradition och service på högsta nivå. Charlotte, med sin bakgrund som konferencier och sångerska samt omfattande erfarenhet inom event- och konsertproduktion, bidrar med kreativitet och ett öga för detaljer som lyfter varje evenemang.

På Götman Event & Kommunikation är vi stolta över vår förmåga att leverera exceptionella upplevelser som engagerar, inspirerar och lämnar ett bestående intryck. Vare sig det gäller en intern workshop eller ett stort företagsarrangemang, är vårt mål att skapa evenemang som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vårt engagemang för excellens och vår strävan efter innovation är vad som gör oss till en föredragen partner inom eventproduktion i Stockholm.

Vi gör företagsevent i dessa städer