FÖRETAGSEVENT VÄSTERÅS

Företagsevent i Västerås som folk kommer ihåg

Med lång erfarenhet i branschen och ett nytänkande arbetssätt producerar vi företagsevent i Västerås.

Vi skapar oförglömliga företagsevent i Västerås genom att redan i idéstadiet fokusera på personligt engagemang, unika moment och nyskapande koncept. Våra event erbjuder plattformar för affärsmöjligheter, kunskapsutbyte och nätverksbyggande. Är du redo att ta ditt företagsevent till nästa nivå?

Vi får människor att mötas, ett möte med tydligt varför.

Carl Jan Granqvist på företagsevent stockholm

Företag vi jobbat med

Utforska våra framgångsrika samarbeten med företag i Västerås där vi har arrangerat allt från produktlanseringar till branschspecifika konferenser. Våra event är perfekta för att stärka team, skapa nya affärsmöjligheter och öka engagemanget hos både befintliga och potentiella kunder. Läs mer om hur vi kan hjälpa även ditt företag att nå sina mål genom effektiva och minnesvärda evenemang.

Hållbarhet i ständigt fokus

Vi tar stolthet i att organisera evenemang som är både roliga och miljövänliga. I samarbete med Greentopia säkerställer vi att varje tillställning bidrar positivt till miljön.

Välkommen att kontakta oss för ditt företagsevent i Västerås.

Läs mer om vårt företag

Götman Event & Kommunikation AB är experter på att förvandla företagsevenemang till minnesvärda händelser. Vårt team använder en blandning av personligt engagemang, exklusivitet och kreativa strategier för att skapa evenemang som främjar affärsutveckling, kunskapsdelning och nätverksbyggande.

Vårt företag leds av Benny Skyttman Barrögård och Charlotte Göthberg, som båda har omfattande erfarenheter inom besöksnäring och evenemangsproduktion. Benny har tidigare varit VD i företag under Carl Jan Granqvists ledning och tjänstgjorde som Hovlakej vid Kungliga Slottet. Charlotte har en bred erfarenhet som sträcker sig från att vara konferencier och sångerska till att inneha ledande roller inom event- och konsertproduktion.

Här gör vi företagsevent