UF Mässan 2024

OM PROJEKTET

Vi fick i uppdrag att producera UF-mässan och UF-mästerskapen 2024 i Volvo CE Arena i Eskilstuna.

Volvo CE Arena byggdes om från handbollshall till mässlandskap kombinerat med ceremonihall med scen, teknik och läktare. På mässgolvet kunde besökaren möta 150 st utställande företag, UF-alumnis monter samt göra ett besök på Futurezone, ett utställartorg för företag som ville profilera sig mot elever och besökare. 

I entrén byggde vi upp en grundskole-utställning för att visa upp kundens arbete på grundskolan, flera utställande företag med aktiviteter som VR, glassvagn, cirkuläran och en hall of fame som profilerade kundens finansiärer. 

På plan 1 byggde vi upp ett stort juryrum för 96 personer, två pitchrum, ett café som serverade lunch, fika och viktigast av allt, kaffe under hela dagen. Sparbanken Rekarne´s Valvet gjorde en Pop-up på plan 1 där besökare kunde sätta sig för att coworka och nätverka. Vi byggde upp en riktigt mysig VIP för lärare och skolledare. Den inreddes med begagnade möbler från ReTuna Auktion och av lokala inredningsbyrån WRun.

Vår egen Charlotte Göthberg agerade förutom huvudproducent för evenemanget även konferencier för de båda prisceremonierna tillsammans med Madeleine Wallerström.

Förutom uppbyggandet och genomförandet av eventet så hade vi fullt planerings och budget-ansvar samt ansvarade för att få in sponsorer för att finansiera delar av eventet. 

Antal Gäster: ca 2000

Var: Volvo CE Arena
När: Mars 2024